Prince Kunststof Infra
Online magazines

Nieuwsbrief
december 2019

Bekijken

Nieuwsbrief augustus 2019

Prince heeft deelgenomen aan de 'Techniekmarkt georganiseerd door Platform Dio. Prince Kunststof Infra informeerde de bezoekers over het inbouwen van het trekvast systeem.

Meer lezen

Infratech 2019

Deze zomer heeft het team van Prince kunststof infra met de nodige externe hulp de nieuwe spuitgietmachine geïnstalleerd. Dat heeft intern enkele aanpassingen met zich meegebracht.

Meer lezen

Ontdek de voordelen van de DSA®, tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs!

Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs lanceert Prince de nieuwste innovatie: de DrieSprong Afsluiter (DSA®). De innovatie schuilt hem er onder andere in dat deze compacte toepassing volledig bout-, moer-, en flensloos wordt geïnstalleerd.

Meer lezen

Nominatie Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

Dag in dag uit werken wij bij Prince kunststof infra aan kwaliteitsverbetering en innovatie, enorm leuk dat dit niet onopgemerkt is gebleven.

Meer lezen

Nieuwsbrief september 2017

Complexe verbindingsproblemen loste Prince voor nu en in de toekomst op door afdichtingen (tussenvoegen) zelf te vulkaniseren.

Meer lezen

Aqua Nederland

Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs krijgen wij weer de mogelijkheid onze nieuwste producten en innovaties te tonen.

Meer lezen

Infra Tech 2017

Bijpraten met Prince over de laatste ontwikkelingen.
We zien u graag op standnummer 2.321

Meer lezen

Kiwa-attest

Onlangs ontving Kathleen Metz, directeur van Prince kunststof infra, de verklaring met productcertificaat uit handen van Leo van Driel, unit manager Plastics, hygienic approvals van Kiwa en in aanwezigheid van Bert van Erkel, Inspection Manager / Lead Auditor van Kiwa.

Meer lezen