DigiMags juli 2019
Platform Dio: Handen uit de mouwen!

Op woensdag 3 juli heeft Prince Kunststof infra deel genomen aan de ‘Techniekdag’ in Lelystad.

Om 13.00 uur werd iedereen vriendelijk ontvangen door Platform Dio. Vervolgens hebben alle genodigden een bezoek kunnen nemen aan de ‘Techniekmarkt’. Op deze techniek markt waren verschillende demonstraties en montages te zien. Verder werd er uitgebreid uitleg gegeven over de productgamma’s van de verschillende deelnemers.

Prince Kunststof Infra gaf informatie ten behoeve van het inbouwen van het trekvast systeem, de schuifafsluiter en de driewegafsluiter.

De dag werd gezamenlijk afgesloten met een barbecue.

Nieuwe productiehal

De werkzaamheden aan de nieuwe productiehal zijn zo goed als afgerond. Er is op dit moment meer ruimte voor opslag, productie en ook aan de in- en uitgaande goederen is gedacht. De werkzaamheden rondom de kantine en de kantoren zijn nog in volle gang.

Nieuwe richtlijn NTA 8828

In 2016 is NTA 8828 gepubliceerd. De NTA bevat uniforme afspraken over het maken van elektrolasverbindingen in PE-verbindingen. De nieuwe richtlijn NTA 8828 is in het leven geroepen om de kwaliteit van PE-verbindingen te verbeteren. Tijdens het gebruik van NTA 8828 zijn er onduidelijkheden en verbeteringen ontdekt. Daarom is er in 2018 (een jaar eerder dan gebruikelijk) een herziening gepubliceerd.

De opslag van de buizen uit het zonlicht is een van de vereisten voor de certificering, hiervoor gebruiken we de vroegere productieruimte. Onder andere door deze aanpassing voldoet ook Prince Kunststof aan de eisen voor NTA 8828. Want deze blijft niet beperkt tot voorbereiding en uitvoering van de laswerkzaamheden, maar regelt ook de werkzaamheden op het gebied van onder andere logistiek en toezicht.

Spoedopdracht Enexis

Onlangs kregen wij een spoedopdracht binnen van Enexis voor het leveren van een FFSQ 160x200x160. Dag A 14:30 uur besteld, dag B om 13:00 uur geleverd in Horn.

DNWG plaatst een PE hulpstuk van Prince Kunststof infra.

Werknemer van het kwartaal

Graag stel ik mezelf voor. Mijn naam is Bart Burger en ben al ruim 17 jaar werkzaam bij Prince Kunststof infra. Mijn functie binnen Prince is senior lasser en bestaat uit o.a. het voorbereidend werk voor het laswerk, het lassen zelf, de nazorg en het begeleiden van nieuwe collega’s.

Als een andere collega verlof heeft, neem ik zijn functie waar op afdeling logistiek waar we o.a. zorgdragen voor alle inkomende en uitgaande goederen.

Het samenwerken als een echt team vind ik het leukste aan mijn werk binnen Prince. We kunnen altijd op elkaar rekenen. Ook de ervaring delen met de jongere garde binnen het bedrijf doet mij erg goed. Want aan ervaring en kennis heb je nooit genoeg!

Meet the team

Binnendienst

Beppie Heijboer-Moerland
T +31(0) 166 609 599
beppie@prince.nl

Binnendienst

Mariska van der Ree-Schot
T +31(0) 166 609 599
vanderree@prince.nl

We helpen u graag!

Bekijk onze KIWA gecertificeerde producten op onze website prince.nl
Kunt u niet vinden wat u zoekt bel ons gerust. 

Meer lezen