Prince kunststof infra behaalt als eerste in Nederland Kiwa-attest met productcertificaat

“Met dit certificaat voldoen al onze maatwerkoplossingen aan de strenge Kiwa eisen!"

Onlangs ontving Kathleen Metz, directeur van Prince kunststof infra, de verklaring met productcertificaat uit handen van Leo van Driel, unit manager Plastics, hygienic approvals van Kiwa en in aanwezigheid van Bert van Erkel, Inspection Manager / Lead Auditor van Kiwa.

"Dit betekent voor onze klanten in het watersegment de garantie voor veilige en betrouwbare oplossingen“

De standaardverbindingsstukken van Prince kunststof infra dragen het Kiwa-productcertificaat al. Maar met het behalen van dit certificaat hebben ook alle maatwerkoplossingen een keurmerk.

Kathleen Metz, directeur Prince kunststof infra: “Onze maatwerkoplossingen bestaan onder andere uit modulaire systemen voor waterleidingnetwerken. Het betreft op maat producten in alle mogelijke variaties, waarop de Kiwa-productcertificeringen niet van toepassing zijn. 

Met het behalen van dit certificaat zijn ook onze unieke oplossingen aantoonbaar onderscheidend. Dat betekent voor onze klanten in het watersegment de garantie voor veilige en betrouwbare oplossingen.“

Leo van Driel, unit manager Plastics, hygienic approvals Kiwa: “Prince kunststof infra werkt met hoogwaardig en goedgekeurd materiaal, gecertificeerde lassers en aan de hand van heldere vastgelegde procedures. Dit innovatieve bedrijf levert verbindingspakketten die voldoen aan de hoogste wettelijke eisen. Het attest met productcertificaat maakt dit evident.”

Het certificaat is van toepassing op hulpstukken voor de distributie van water t/m 315mm. Wij hebben de intentie om het certificaat in 2017 uit te breiden met hulpstukken t/m 710mm.

Spoedklus?
Kom maar op!

Donderdag 20 oktober 2016 9:28 uur

Iets voor half 10 kregen wij de mail binnen over een waterlekkage.  Een uur later verstuurden wij de opdrachtbevestiging en de volgende ochtend vroeg kon het T-stuk opgehaald worden. Dat wij met onze storingsdienst 24/7 voor u klaar staan werd die donderdag weer duidelijk. We staan niet voor niets bekend om onze uiterst snelle levertijden.

Bereikbaarheid feestdagen

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een mooi 2017! Wij zijn tussen kerst en oud en nieuw bereikbaar, maar we zijn met een kleine bezetting werkzaam. We hopen dat u hiermee rekening wilt houden.

17 - 20 januari Infratech

Noteer alvast in uw agenda
U bent van harte welkom op onze stand! Nr. 2.321

Registreer direct, klik hier!

Bekijk al onze gecertificeerde producten op

www.prince.nl