Aqua Nederland Vakbeurs
21, 22 en 23 maart

Wij zien u graag op standnummer 542

Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs krijgen wij weer de mogelijkheid onze nieuwste producten en innovaties te tonen. Ook in 2017 wordt de Aqua Nederland Vakbeurs weer in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. U kunt beide beurzen gratis bezoeken. 

Als u nog geen toegangsbewijs heeft ontvangen dan sturen we het u graag toe.
Stuur een mail naar metz@prince.nl

Bekijken

Extra garantie met ons nieuwe testbad

Nog maar kort geleden hebben wij u bericht dat al onze producten KIWA gecertificeerd zijn, al onze klanten in het watersegment kregen hiermee de garantie voor veilige en betrouwbare oplossingen. 
Prachtig zou je zeggen, maar we vonden het niet genoeg.

Met het oog op de toekomst hebben wij een groot testbad laten installeren. Omdat we meerdere testen tegelijkertijd kunnen uitvoeren is de doorlooptijd korter. Een bijkomend voordeel is dat KIWA op afstand de kwaliteit kan monitoren. En "last but not least", deze extra testen waarborgen de kwaliteit van onze maatwerkproducten op lange termijn. Wij beloven tenslotte dat ze minimaal 50 jaar meegaan. En wat je belooft......

meer weten

24/7 bereikbaar en handen uit de mouwen 
We kregen het weer voor elkaar!

Spoedlevering kraagstuk

Leidingnetwerken kunnen u voor uitdagende problemen stellen. Om 17:00 uur diende zich een spoedaanvraag aan voor een kraagstuk. Dit maatwerkproduct produceren wij zelf, dat leverde ons een enorme tijdsbesparing op. De volgende dag om 13:00 uur konden wij het kraagstuk al leveren. Dit soort onverwachte situaties blijven wij de baas met onze
24/7 service. 

Bekijken

Prince Push Fit is in vele uitvoeringen leverbaar

Van en naar elke diameter vanaf Ø 63 mm tot Ø 315 mm

Ons nieuwe trekvastsysteem, de Prince Push Fit, of onze maatwerk rubberafdichtingen zijn mooie voorbeelden van onze maatwerkoplossingen.

Bekijk onze KIWA gecertificeerde producten op onze website prince.nl
Kunt u niet vinden wat u zoekt bel ons gerust. We helpen u graag!

Meet the team