Montage RenoJoint® 200 mm en DSA160 mm bij Brabant Water

Op woensdag 24 november zijn in het testveld van Brabant Water een RenoJoint 200 mm en eveneens een DSA 160 mm gemonteerd. Onze totale range bestaat sinds kort uit RenoJoint 50 mm t/m 200 mm!

De DSA (Driesprongafsluiter) wordt bout-, moer- en flens loos gemonteerd. Een innovatief en compact product dat zes verbindingen in het veld vervangt.
Door het installeren van de DSA zal bij calamiteiten zoals buis breuk in de transportleiding e.d. de water toevoer van 1 zijde gewaarborgd blijven. Dit maakt de DSA ook uitermate geschikt voor bedrijfsaansluitingen.

Denk eens aan het materiaal en de kostbare tijd die u met dit product bespaard!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoop 0166 60 95 99 of neem een kijkje nemen op onze website:

Beurs Aquatech

Op vrijdag 5 november jl. bezochten we de Aquatech in Amsterdam. Hier mochten we onder andere onze leverancier van flenzen: IPPI improved piping products, ontmoeten. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

Kiwa covenant K102839-0

Op naar 2022

Het jaar is voorbij gevlogen, wij kijken terug op een fijne samenwerking. We wensen u hele fijne feestdagen en vast een mooi en succesvol nieuwjaar.

Vanaf woensdag 22 december t/m zondag 2 januari zullen er geen reguliere zendingen plaatsvinden.
Echter zijn we altijd aanwezig met aangepaste bezetting en 24/7 voor calamiteiten.
Mocht u ons nodig hebben in deze periode, dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op het telefoonnummer +31(0)166-609590