Beste Isja Dominicus,

We hebben getracht voor u een bondige en persoonlijke bedijfspresentatie samen te stellen, waarin we u meenemen op een korte rondleiding langs de pijlers van Prince kunststof infra.
Mocht u iets missen in ons verhaal, dan vullen we dat graag aan in een persoonlijk gesprek. Vast bedankt voor uw tijd.

Uw kennispartner voor kunststof verbindingsstukken

Prince kunststof infra produceert en levert hoogwaardige, innovatieve en gecertificeerde kunststof verbindingsstukken voor gas-, water- en rioolpersleidingen en biogasinstallaties. Van basismodellen tot slimme koppelingen op maat. Wij ontwikkelen klant specifieke producten en produceren dit maatwerk zelf. Onze passie ligt in de verbindingstechniek!

Wij bieden een uitgebreid assortiment HDPE 100 hulpstukken, overgangskoppelingen voor allerlei leidingsoorten, PPF (trekvaste insteekkoppeling) en Solicon® trek vaste actieve koppeling.
Prince kunststof infra heeft de mensen, machines en het materiaal in huis voor het complete traject, van ontwerp tot productie. Dat maakt ons flexibel en houdt de lijnen kort.
We denken graag met u mee en kunnen als geen ander snel maatwerk leveren van ongekende kwaliteit.

MSR 495.5 AC x 315 PVC koppeling

Prince kunststof infra heeft in opdracht van Brabant Water een MSR koppeling geleverd voor een koelwaterleiding van SABIC.
Op locatie is de nieuwe leiding gemeten om de exacte maten van de MSR te bepalen. Prince kunststof infra heeft na het inmeten binnen twee uur de MSR gereed gemaakt en verzonden.

Het MSR stuk bestaat aan de ene zijde uit 495.5 AC met een overgang naar DN300 aan de andere zijde.

Prince kunststof infra produceert en levert hoogwaardige, innovatieve en gecertificeerde kunststof verbindingsstukken

Toegewijde service

 • Wij denken en werken met u mee
 • Wij staan 24/7 voor u klaar
 • Samen iedere situatie de baas
 • Vakkundig pro-actief team

Waarborging processen

 • ISO-normering (ISO 9001/2015)
 • Productie volgens BRL van KIWA
 • Watermark
 • GASTEC QA-normen
 • Lassen conform NEN 7200

Innovatie

 • RenoJoint
 • Driesprongsafluiter
 • Trekvaste insteekverbinding
.....mist u iets, vraag ons vooral om meer informatie.

“Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Op die manier hopen wij een klanttevredenheidscijfer van een 9,8 te blijven scoren.”

Prince beheerst en waarborgt complexe productieprocessen

Als één van de weinigen in Nederland kan Prince dikwandig spuitgieten, een gecompliceerd productieproces waar maar weinig MKB’ers zich aan wagen. Prince beheerst daarnaast de verspanningstechniek van kunststof en het spiegellassen van ingewikkelde constructies tot in de puntjes.

Hoge kwaliteit, snelheid en voorop door innovatie

Prince DSA®

Innovatieve driesprongafsluiter. Volledig bout-, moer- en flensloos.

Een innovatief en compact product dat zes verbindingen in het veld vervangt, denk eens aan het materiaal en de kostbare tijd die u daarmee uitspaart.

Wat betekent dit voor u?

 • Innovatief en compact
 • Vervangt zes verbindingen in het veld
 • Besparing op tijd
 • Besparing op materiaal
 • Standaard maatvoering
 • Afwijkende diameters op aanvraag
Prince RenoJoint®

Efficiënte renovatie van waterleidingen.

Met de RenoJoint® van Prince kunststof infra voorkomt u extra graafwerkzaamheden en onnodige overlast.

De RenoJoint® is een kunststof afsluitbare koppeling die op de nieuw gelegde PVC- of PE- waterleiding wordt geplaatst.

Prince Pushfit®

De Prince Pushfit is geschikt voor PVC en HDPE leidingen. Dit ingenieuze insteeksysteem heeft zeer goede producteigenschappen, neem alleen al de handige belijning voor het aftekenen van de buis. De Pushfit heeft altijd de juiste insteekdiepte, waardoor de montage een koud kunstje is.

Klik en klaar!

Prince Solicon®

De trekvaste verbinding Solicon is geschikt voor PVC-U en PVC-O buis voor 10 en 16 BAR! Het installeren van de Solicon® koppelingen is zeer eenvoudig of het nu gaat om een trekvaste koppeling voor PE- of voor PVC buis.Het is een universeel en volledig demonteerbaar systeem. 

Duurzaam biobased verpakkingsmateriaal

In samenwerking met Brabant Water, Green Chemistry, KIWA en Aalbers Ind. worden de eerste afbreekbare verpakkingen op basis van biobased grondstoffen ontwikkeld.
Onze verpakking wordt hiermee voledig  biologisch afbreekbaar.

Brabant Water werkt al sinds 2013 aan het programma  Masterplan Vitalisatie distributieleidingen. Het installeren van fittingen met biobased afbreekbare verpakking draagt bij aan:
• Het beschermen van bron en natuur
• Het speerpunt hygiënisch werken
• De reductie van OLM’s

PE hulpstukken voor transport van drinkwater en ruw water

Ons eigen systeemcertificaat toont aan dat Prince voldoet aan de strenge criteria: het is een garantie voor veilige en betrouwbare oplossingen voor onze klanten in het watersegment.

Sinds kort beschikt Prince bovendien over een systeemcertificaat dat op alle producten van toepassing is. Hierdoor is het tevens mogelijk met een keurmerk te werken voor alle maatwerkoplossingen, zoals modulaire systemen en waterleidingnetwerken.

Prince staat op de erkeninningsregeling van de Waterleiding bedrijven.

Erg bedankt voor uw aandacht!

Uiteraard hopen we dat u een goede indruk heeft gekregen van Prince kunststof infra. Op onze website vindt u meer algemene productinformatie. Als u nog vragen heeft of behoefte aan meer informatie, zouden we het bijzonder op prijs stellen als u contact met ons opneemt. Dat kan via telefoonnummer 0166 60 95 90 of per mail.

mail ons