DSA®

DrieSprong Afsluiter voor drinkwater

De DSA® is het toppunt van efficiëntie en functionaliteit, want het vervangt maar liefst:

1 T-stuk
3 Afsluiters
6 Pakkingen
48 Bouten en moeren
3 Afsluitpotten
3 Straatpotten
3 F-stukken

Ontdek welke voordelen de DSA® u biedt, tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs!

Bespaar tijd én kosten met de DSA®
Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs lanceert Prince de nieuwste innovatie: de DrieSprong Afsluiter (DSA®). De innovatie schuilt hem er onder andere in dat deze compacte toepassing volledig bout-, moer-, en flensloos wordt geïnstalleerd. Met andere woorden: zo is er slechts één verbinding in de sleuf nodig, in plaats van zes. Daarmee vervangt u materiaal én kostbare tijd!

De DSA® is bovendien KIWA-gecertificeerd, eenvoudig te installeren, geeft geen corrosie problemen én is een stuk lichter dan gietijzer. Er zijn verschillende maatvoeringen mogelijk. Tijdens de beurs vertellen we u heel graag meer over dit nieuwe product, tonen we u de werking én vertellen we wat het u voor voordelen oplevert.

Prince: door innovatie voorop
De DSA® is het jongste paradepaardje van Prince, maar in de afgelopen jaren ontwikkelden we meer innovatieve producten. Zoals een kunststof schuifafsluiter voor biogas, een trekvaste insteekverbinding, de Lock Joint, voor het snel saneren van leidingen.

Trots zijn we des te meer dat dit wordt herkend. Zo rekenen we grote namen als Enexis en Evides tot onze klantenkring én wonnen we in 2017 de Emergo Innovatie Publieksprijs. In de bereidheid tot verandering schuilt onze kracht.  Het motiveert ons door te gaan in de ontwikkeling van innovatieve producten. Dé toonaangevende fabrikant blijven van kunststof hulpstukken voor gas- en waterleidingen, met zowel maatwerk- als standaard oplossingen, dat is onze missie.

Zien is geloven!
Bezoek standnummer H114 gratis, voor de volledige presentatie

Tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem tonen wij trots onze nieuwste producten en innovaties aan u. U vindt ons op standnummer H114. Wederom wordt de beurs in combinatie met de RioleringsVakdagen georganiseerd. Beide beurzen zijn voor u gratis te bezoeken. Heeft u nog geen toegangsbewijs?
Stuur een mail naar metz@prince.nl en wij sturen u een beursticket toe.

Innovatiestraat
Voor het eerst wordt tijdens deze editie van de beurs de Innovatiestraat geïntroduceerd, waar deelnemers de ruimte krijgen om hun innovatie op het gebied van watertechnologie onder de aandacht te brengen. U snapt: wij voelen ons hier als een vis in het water, dus natuurlijk ontbreekt de DSA® van Prince hier niet! Wandel dus ook eens door de Innovatiestraat en ontdek op welke vlakken Prince constant innoveert.