Wij wensen u alvast mooie feestdagen en een gelukkig 2024

De Poort

2e Fase project frietfabriek Kruiningen. Vier verbindingen gemaakt tussen bestaande leidingen en een groot waterreservoir. ( 1 x DN 100 en 3 x DN 300). Er werd een beroep gedaan op de creativiteit van onze productieleider Tu Nguyen, hij ontwierp twee pashulpstukken die probleemloos werden gemonteerd. De uitdaging bleek de hoekverdraaiing tussen aansluitpunten.
3e Fase behelsde het inmeten, aanpassen en installeren van een PP-leiding. Ter hoogte van het PP-leidingwerk zijn laswerkzaamheden uitgevoerd en mechanische verbindingen gemaakt.

Coteq en Solicon®

Coteq is de eerste netbeheerder die inzet op installatie van de Solicon® trekvaste koppeling voor gas. Coteq heeft Solicon® onsite gedurende een kleine twee jaar getest en de koppeling functioneerde probleemloos.

Na deze proefplaatsing heeft Kiwa Technology uit Apeldoorn diverse testen uitgevoerd, waaronder de “pull out test”.
De Solicon® koppeling kan zowel in de nieuwbouw worden ingezet en als reparatiekoppeling worden gebruikt. De Total Cost of Ownership (TOC) ten opzichte van de traditionele electrolas is positief en levert kosten- en tijdsbesparing op, bovendien is Solicon® geschikt voor zowel PE als PVC buis in de diameters van DN50-DN200. 

Sifon voor biogas

Sinds 2012 worden sifons in biogasleidingen geplaatst met als doel om actief verontreinigingen (alleen vloeibaar)  uit een leiding te verwijderen, alsmede het 24/7 afvangen van condenswater. 

Dit condenswater wordt periodiek door de netbeheerder verwijderd met behulp van de zuigbuis terwijl de leiding in bedrijf blijft. Zo wordt voorkomen dat het gastransport stagneert.

Investering Spuitgietmachine 450t

Nieuwe spuitgietmachine van Wittmann Battenfeld van 450t wordt in februari 2024 opgeleverd. Hiermee verhogen wij onze productiecapaciteit en kunnen wij op deze machine artikelen tot 2 kg zelf produceren, waarmee we een optimale bezetting op beide spuitgietmachines realiseren.
Om onze leverbetrouwbaarheid te waarborgen heeft Wilbert Heijboer, onze R&D Engineer, matrijzen gebouwd, waarmee wij holstafmateriaal zelf produceren.

Flenzen

Sinds kort bieden wij een uitgebreid assortiment flenzen aan met concurrerende prijzen en snelle levering!

  • PP met stalen kern DN15-DN300.
  • Epoxy coating DN 40-DN600, PN16.
  • Epoxy coating van DN40- DN1600, PN 10
  • Thermoplastische coating blauw (PPA 571). In diameters DN40-DN600, PN16W
  • De flenzen zijn WRAS/DVGW/KTW/NSF gecertificeerd.

Voor technische specificaties kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop
T 0166- 609590
E offertes@prince.nl

Tussen drukke bedrijven door nog een speeltoestel gerepareerd voor een basisschool in Biggekerke.

Kerstsluiting

Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn wij gesloten,
maar in noodgevallen zijn wij voor u bereikbaar op 0166 – 609 590.