Wij werken deze zomer gewoon door voor u!

Natuurlijk zullen onze medewerkers wel van een welverdiende zomervakantie gaan genieten, maar Prince blijft gedurende de zomermaanden met aangepaste bezetting,  gewoon bereikbaar voor u. Wij staan ook in de zomer(vakantie) 24/7 voor u paraat. Wij wensen u een mooie zomer toe!

Stagiaire bij Prince Kunststof Infra

Prince Kunststof Infra biedt gedurende het hele jaar verschillende studenten een (snuffel)stageplek. Van 18 mei tot en met 24 mei liep Sjoerd van Gorsel snuffelstage bij Prince Kunststof Infra. Deze stagiair kwam van het Calvijn College te Tholen. Sjoerd kwam terecht bij Prince Kunststof Infra door de positieve ervaring die zijn broer destijds tijdens zijn snuffelstage had.

Doordat Prince Kunststof Infra alle facetten van ontwerp tot uitlevering beheerst, is het mogelijk voor stagiaires om bij elke afdeling ‘te snuffelen’ en het gehele traject van het begin tot het einde te ontdekken.

Elke dag liep Sjoerd met een andere collega mee. Sjoerd in actie bij de draaierij en logistieke-afdeling.

Eindkap met ontluchting

Voor Evides heeft Prince Kunststof Infra een eindkap met ontluchting van ø 400 x PN10 met ontluchting 40 x 1,5″ SDR11 geproduceerd. Dit stuk is voor een project in Middelburg. Het eindresultaat mag er zijn, de eindkap ø 400 sluit perfect af. 

DIO innovatie mark

Ook dit jaar is Prince Kunststof Infra weer aanwezig op de DIO-innovatie markt, waarbij meer dan 26 bedrijven uit de sector middels praktijkopstellingen en demonstraties hun nieuwste ontwikkelingen tentoon zullen stellen. Komt u de innovaties van Prince Kunststof Infra  ontdekken bij onze marktkraam?

Bezoek Brabant Water

Op 12 juli jl. hebben diverse monteurs van Brabant Water een bezoek gebracht aan Prince Kunststof Infra. Tijdens dit bezoek hebben onze gasten een kijkje genomen achter de schermen. Daarnaast zijn onze innovatieve artikelen gedemonstreerd en is de juiste wijze van installatie van onze producten toegelicht.

Wisselcolumn

Onze collega Bart Burger werkt al sinds oktober 2002 op de lasafdeling van Prince Kunststof Infra, maar dat is niet het enige waar hij veel kennis en ervaring in heeft. In zijn vrije tijd bespeelt Bart graag de toetsen van het orgel. 18 juli jl. mocht hij spelen voor zijn CD-opnames op het alom bekende orgel te Kampen. Dit orgel is bijzonder om zijn unieke klankgeluid. Voor de liefhebbers van orgelmuziek, jullie kunnen Bart volgen via YouTube onder het account Bart Burger. Like and subscribe.