Wij produceren niet alleen innovatieve koppelingen, maar investeren ook in de toekomst.

Waternet 18 april 2024

18 April 2024 hebben werknemers van Waternet een bezoek gebracht aan ons bedrijf om kennis te maken met ons productieproces.
Op het Techniekplein hebben ze diverse demonstraties gezien en het installatiegemak van de Reno Joint zelf kunnen ervaren.

Techniekdag 9 april 2024

400 Leerlingen bezochten de Thoolse Techniekdag, welke door Prince op 9 april jl. namens Technet Tholen (samenwerkingsverband van diverse Thoolse bedrijven) is georganiseerd. De leerlingen hebben technische opdrachten uitgevoerd zoals: het maken van een GSM-houder, vogelhuisje en een “levend insect”. Prince wil zo jongeren stimuleren om hun interesse in technologie te ontdekken en te ontwikkelen.

Girlsday 11 april 2024

Meiden van groep 7 en 8 hebben op Girlsday kennis gemaakt met de techniek. 15 Meiden kregen een rondleiding bij Prince en ze hebben een GSM-houder gemaakt.

Isiflo en Prince on tour

In mei en juni rijden we met demobussen door Nederland om onze producten te demonstreren. Wat kunt u van deze demonstratie verwachten?

  • Een greep uit ons assortiment
  • Zelf insteekverbindingen maken
  • Een trekweerstandsproef uitvoeren
  • Een druktest met de testpomp uitvoeren
  • Extra technische informatie m.b.t. de producten
  • Ontdek hoe je de Reno Joint installeert

Baanbrekend

Prince werkt samen met UWV en PD Aan Zet in het project Baanbrekend. Wij bieden aan mensen met de behoefte aan specifieke begeleiding, een kans op zinvol werk. Het succesverhaal van Iwan, één van de deelnemers spreekt boekdelen: Met een groeiend zelfvertrouwen en nieuwe vaardigheden heeft hij zijn plek gevonden bij Prince Kunststof Infra.

Wij wensen u een fijne Pinksteren!