Manifolds kleine diameter

De Prince Manifold is ten opzichte van de gebruikelijke messing Manifolds corrosievrij en makkelijker te installeren met minder onderdelen. Zo heeft Prince Kunststof Infra voor een pilotproject een zestal  Manifolds met een kleine diameter geproduceerd. Afhankelijk van de specifieke situatie wordt een passende Prince Manifold ontwikkelt.

Eco Line Repair Coupling

Prince Kunststof Infra produceert het basisstuk voor de Eco Line Repair Coupeling in samenwerking met Isiflo voor de Scandinavische markt. De klant is verzekerd van een hoogwaardig product door het DVGW-certificaat, KTW W270- certificaat en het Sintef certificaat PS3612.

Diomarkt

Op 6 & 8 september was Prince Kunststof Infra aanwezig op de Diomarktx2. Een marktdag waarbij 26 bedrijven middels praktijkopstellingen hun producten tonen. Het DIO-platform organiseert deze bijeenkomst met als doel bedrijven in de infrasector met elkaar in contact te brengen en daarbij kennis te delen. Prince Kunststof Infra kijkt terug op twee mooie dagen. Wij bedanken graag iedereen die ons een bezoek bracht. Deze marktdag gemist? Houd onze bedrijfspagina op LinkedIn in de gaten voor informatie over onze deelname aan andere evenementen.

Sifon

In enkele gevallen is het lastig om het daadwerkelijk stuk op locatie te tonen. Zo ook is het vervoeren van een biogas Sifon niet de gemakkelijkste klus. Daarom heeft Prince Kunststof Infra een schaalmodel gemaakt. De biogas Sifon is ontwikkeld in samenwerking met Enexis en dient als poortwachter die ongewenste vloeibare en vaste elementen opvangt. Dit schaalmodel is als eerste getoond op de techniekdag van Enexis.

Enexis techniekmarkt

Prince Kunststof Infra was 27 & 28 september te gast op de vier productielocaties bij Enexis Noord. Deze techniekmarkt is een toegankelijk event waar het personeel en de techniek een podium krijgt. Op de techniekmarkt zijn diverse Prince koppelingsstukken getoond waaronder onze FSQ en FFSQ. Deze worden voor de overgang van staal naar PE en/of voor het aan elkaar koppelen van in- en uitgaande leidingen regelmatig gebruikt.

Prince Kunststof Infra bezoekt Brabant Water

10 & 11 oktober mocht het Prince team een bezoek brengen aan Brabant Water in het kader van kwaliteit. Na ontvangst werden wij middels een presentatie op de hoogte gebracht van de verschillende activiteiten van Brabant Water. Na de presentatie werd het Prince team meegenomen voor een rondleiding, waarbij het drinkwater productie proces uitgelegd werd. Na de theorie inzichtelijk te hebben was het tijd voor een praktische middag, door middel van een demonstratie de werking van een insluiseffect werd uitgelegd. Daarna moest het Prince team zelf aan de slag met het installeren van de eigen koppelingen.

Wij kijken terug op een mooi bezoek.

Van 17 t/m 20 januari zijn wij aanwezig op de InfraTech2023

We heten u graag welkom op onze stand (2.409)