Officiele opening na intensieve verbouwing

Oprichter Dre Prince knipt het lint door

Na een intensieve verbouwing hebben we op donderdag 20 augustus het bedrijfspand op gepaste afstand officieel geopend. Oprichter (1985) Dre Prince heeft samen met zijn vrouw in het bijzijn van het personeel en directeur Kathleen Metz het lint door geknipt.

Het is alweer twee jaar geleden dat onze nieuwe productiehal is opgeleverd. Natuurlijk kon het kantoor niet achterblijven, alle ruimtes zijn flink aangepakt en uitgebreid. Door de compleet nieuwe indeling en uitbreiding van alle ruimtes staan we beter in verbinding met elkaar. De doorstroom van kantoor naar de productie verloopt hiermee veel efficiënter en praktischer. Door de uitbreiding is een gedeelte van het machinepark verplaatst naar de nieuwe hal. In de pauzes is het echt genieten in de grote nieuwe kantine met terras, als het lekker weer is, eten we buiten aan ruime picknicktafels.

35 jarig jubileum

En daar zijn we best trots op

35 jaar geleden is Dre Prince gestart met één lasmachine en één werknemer. Peter de Boer, die overigens nog steeds in dienst is bij Prince!
Dre Prince heeft de basis gelegd voor het moderne, innovatieve bedrijf dat er anno 2020 staat.

img-6171.960x0

Sinds 1985 leveren wij kunststof hulp- en verbindingsstukken. De rekensom is snel gemaakt, dat betekent dat Prince Kunststof Infra deze maand 35 jaar bestaat. Wij willen iedereen bedanken voor de inzet en het vertrouwen van de afgelopen 35 jaar!

25-jaar.960x0

25-jarig jubileum van onze collega Tu. 25 jaar geleden trad hij in dienst bij Prince. Wij willen hem bedanken voor zijn geweldige inzet de afgelopen 25 jaar en we hopen dat er nog heel wat jaren mogen volgen.

Prince Push Fit

Een mooi staaltje maatwerk

De fabricage vindt volledig plaats bij Prince Kunststof Infra. Onze medewerkers zijn gekwalificeerde en gecertificeerd en zorgen dat het productieproces voldoet aan de strenge kwaliteitseisen die onze klanten van ons mogen verwachten. Spuitgieten, verspanen, lassen en assembleren zijn activiteiten die met uiterste precisie dagelijks worden uitgevoerd in onze fabriek.

De PPF-koppeling is een trekvaste verbinding die wordt geproduceerd en geleverd in diverse uitvoeringsvormen, zoals MMA, MMB, T-stuk, bocht, verloop etc. Het verbinden van HDPE en PVC buizen in een koppeling maakt dat deze PPF-koppeling zich onderscheid van andere koppelingen. Alle genoemde koppelingen hebben hun waarde inmiddels bewezen bij een groot aantal drinkwaterbedrijven.

De PPF in bedrijf

U vraagt wij draaien

In opdracht van DNGW hebben wij zo’n 200 stuks van de Prince Push Fit mogen leveren. 
Op de foto’s links ziet u de PPF-koppeling in bedrijf. Zand erover en klaar om in de grond van de Schependijk in Terneuzen te verdwijnen.

Kies voor Prince Push Fit

De voordelen

• Lijmverbindingen zijn overbodig 
• Snel, slim en eenvoudig
• Minder manuren

Snelle werkwijze

• Voorbereiding voor de insteekhandelingen 
  • Buis invoeren tot aanslag 
• Inschuiven, trekvast, klaar! 

Geschikt voor

• PVC  t/m ⌀315mm
• HDPE t/m ⌀200mm

Uitvoering

• MMA, MMB 
• T-stuk
• Bocht
• Verloop etc. 

Betrouwbaar zijn in wat je  maakt en afspreekt!

Voor spoedklussen zijn we 24/7 bereikbaar, dat vinden we volstrekt logisch en we doen er dan ook alles aan om de overlast zsm op te lossen. 29 september om 11.00 uur kregen wij een spoedaanvraag van een van onze klanten. Een gaslek in een bejaardencomplex veroorzaakte de nodige overlast.

Uiteraard pakken we dit met de grootste prioriteit op. We hebben met spoed een MMR overgangsstuk 104 staal x 110 PVC geproduceerd. Nog geen vier uur later is het product bij ons opgehaald en ter plaatse gemonteerd. 

Bij Prince Kunststof Infra vindt u altijd het juiste verbindingsstuk voor uw water- en gasleidingennetwerk. Al onze producten zijn gecertificeerd volgens de daarvoor geldende kwaliteitsnorm. Prince is onder andere Kiwa, ISO9001 en gastec gecertificeerd. 

Een machine waar je ù tegen zegt!

Inmiddels is de machine volop in productie. Onze hoogwaardige producten bereiken nu nog sneller de plaats van bestemming. De nieuwe spuitgietmachine heeft veel in zijn mars. De machine is digitaal en heeft een robot. Daarnaast heeft hij een spuitgietcapaciteit (materiaalhoeveelheid) van 12,5 kg en een sluitkracht van 1000 ton.

De prinsheerlijke volkstuin

We hebben een perceeltje gereserveerd voor een groentetuin voor onze collega Tu. De Prince grond blijkt heel vruchtbaar, de flespompoenen die Tu deze zomer heeft geoogst waren groot en heerlijk van smaak.

Dit is van oorsprong een Vietnamese eetbare groente die tot de kalebasachtige soort behoort. Deze groente kent veel soorten die allemaal verschillende kenmerkende eigenschappen hebben. De Vietnamese benaming voor deze groente is bầu.  Er zijn heerlijke (wok)gerechten mee te maken of een lekkere wintersoep dat is Tu wel toevertrouwd.

Tijdens vakanties draagt Tu de zorg voor zijn tuin over aan zijn collega’s. 

Meet the team

peter-de-boer-1.960x0

Technische dienst

Peter de Boer
T +31(0) 166 609 594
boer@prince.nl 

Verkoop

Goran Milosevic 
T +31(0) 683 678 669
goran@prince.nl

 

Binnendienst

Mariska van der Ree-Schot
T +31(0) 166 609 599
vanderree@prince.nl

 
yanika.960x0

Binnendienst

Yanika Roosink-De hulsters
T +31(0) 166 609 599
yanika@prince.nl

We helpen u graag!

Bekijk onze KIWA gecertificeerde producten op onze website prince.nl
Kunt u niet vinden wat u zoekt bel ons gerust.