Prince kunststof infra biedt onderdak aan een nieuwe robot

Deze zomer heeft het team van Prince kunststof infra met de nodige externe hulp de nieuwe spuitgietmachine geïnstalleerd. Dat heeft intern enkele aanpassingen met zich meegebracht.

Een machine waar je ù tegen zegt!

Inmiddels is de machine volop in productie. Onze hoogwaardige producten bereiken nu nog sneller de plaats van bestemming. De nieuwe spuitgietmachine heeft veel in zijn mars. De machine is digitaal en heeft een robot. Daarnaast heeft hij een spuitgietcapaciteit (materiaalhoeveelheid) van 12,5 kg en een sluitkracht van 1000 ton.

10-officieel.960x0

Leveranciersbeoordeling DNWG

Wij kregen de leveranciersbeoordeling van DNWG toegekend. Onze prestaties werden beoordeeld met een rapportcijfer 10!
Dat we blij zijn met dit resultaat  spreekt voor zich. Wij hopen deze prestatie ook in 2019 weer te behalen.

Uitbreiding productiehal en kantoor!

In september zijn we gestart met de uitbreiding van ons kantoor en de productie ruimte. Door de toepassing van duurzame technieken en maatregelen deelt Prince kunststof infra mee aan maatschappelijk verantwoord bouwen. We hopen de uitbreiding van ons pand eind december 2018 te realiseren.

Bijpraten met Prince over de laatste ontwikkelingen?
We zien u graag op Infra Tech stand 2.409

Op onze stand vindt u weer mooie voorbeelden van maatwerkoplossingen. Maar even met elkaar bijpraten kan natuurlijk ook. Mocht u nog geen kaarten hebben dan kunt u zich via onderstaande link registreren.